MetaData

El digital de tecnologia en català

menú

Etiqueta: alimentació

  • Reportatge

    Divendres, 20 de juny de 2025 | 07:00h

    Passo de Cuinar, el ‘delivery’ català que aposta per la proximitat i la sostenibilitat

  • Reportatge

    Dilluns, 19 de maig de 2025 | 07:00h

    LogMeal, la biblioteca de l’alimentació equilibrada

  • Reportatge

    Dilluns, 3 de juny de 2024 | 07:00h

    Les cinc proteïnes alternatives que aspiren a competir amb la producció càrnia

  • Dimecres, 20 de març de 2024 | 07:00h

    Alimentar-se ja és més que menjar

  • Reportatge

    Dimarts, 19 de març de 2024 | 07:00h

    Edge Farming: la proteïna alternativa que neix de la reutilització i l’automatització

  • Dijous, 11 de gener de 2024 | 11:01h

    L’ICRA i la UdG creen una plataforma que promou l’agricultura urbana sostenible

  • Divendres, 29 de setembre de 2023 | 10:32h

    Neix el CiPA, el primer centre de recerca de Catalunya i l’Estat especialitzat en proteïnes alternatives

  • Dimecres, 13 de setembre de 2023 | 16:51h

    El saló Alimentària FoodTech torna cinc anys després de la primera edició

  • Dimarts, 12 de setembre de 2023 | 12:43h

    BxCat Alimentació uneix la ‘blockchain’ amb el sector agroalimentari

  • Dijous, 17 d'agost de 2023 | 07:00h

    6 apps per escanejar i analitzar aliments

  • Dimarts, 27 de juny de 2023 | 10:28h

    Olga Martín, premiada per l’Associació Internacional d’Enginyeria i Alimentació

  • Divendres, 24 de març de 2023 | 12:32h

    L’Ajuntament de Barcelona i Mercabarna crearan un laboratori d’innovació gastronòmica

  • Dimarts, 21 de febrer de 2023 | 12:21h

    ASSEC4.0: Intel·ligència artificial per millorar l’assecament dels embotits

  • Dijous, 12 de gener de 2023 | 15:36h

    El CBCat empra la ‘blockchain’ per fer transparent la petjada de carboni

  • Reportatge

    Dimecres, 16 de novembre de 2022 | 07:00h

    Appat, el ‘delivery’ sostenible i de proximitat

  • Reportatge

    Dimecres, 24 d'agost de 2022 | 07:00h

    Coffeecard, l’app per fer turisme amb el cafè d’especialitat

  • Dimecres, 20 de juliol de 2022 | 07:00h

    La intel·ligència artificial que rega les pomes de Girona

  • Dilluns, 25 d'abril de 2022 | 10:22h

    Llet de vaca, sense vaques: la proposta tecnològica de la catalana Real Deal Milk

  • Reportatge

    Dimecres, 6 d'abril de 2022 | 08:00h

    La tecnologia es menja l’alimentació tradicional

  • Reportatge

    Dimarts, 5 d'abril de 2022 | 08:00h

    ‘Foodverse’: al metavers també s’hi menja

  • Dijous, 24 de febrer de 2022 | 09:55h

    Reus es posiciona com a capital catalana de les ‘foodtech’ amb un nou hub tecnològic

  • Divendres, 18 de febrer de 2022 | 12:25h

    NFTs de llonganisses: la blockchain s’obre pas al sector alimentari

  • Reportatge

    Divendres, 15 d'octubre de 2021 | 08:00h

    Pot la tecnologia decidir què i com menjarem?

  • Mireia Bosch
    Dilluns, 20 de setembre de 2021 | 08:00h

    El futur de l’alimentació: nova Bauhaus o retorn a la tradició?

    Mireia BoschInvestigadora i dietista-nutricionista de l'Eurecat

  • Reportatge

    Dimecres, 8 de setembre de 2021 | 08:00h

    Kibus Petcare, el robot que cuina el menjar per als teus gossos

  • Dilluns, 14 de juny de 2021 | 11:18h

    Catalunya duplica en dos anys el nombre d’empreses ‘foodtech’ assentades al territori

  • Dijous, 15 d'abril de 2021 | 11:20h

    Utilitzen la impressió 3D per recuperar “el plaer de menjar” de persones amb disfàgia

  • Dimarts, 2 de febrer de 2021 | 10:19h

    Coberts d’usar i menjar, la proposta guanyadora del premi Innofood

  • Dijous, 1 d'octubre de 2020 | 10:20h

    Eurecat aplica el ‘big data’ a la detecció de fraus alimentaris

  • 1
  • 2
  • 3
  • Següent
Opinions
  • Enric Quintero

    Utilitzem la IA per netejar el medi ambient, no només la nostra consciència

    Enric Quintero CEO de Datarmony

  • Helena Mur i Marina Borràs

    La tecnologia també ha de parlar amb veu de dona

    Helena Mur i Marina Borràs'Project manager' i 'project assistant' del TICSud

  •  Iolanda Triviño

    Un ecosistema en construcció… i en connexió

    Iolanda TriviñoPresidenta de la comissió de talent de 22@NETWORK BCN i CEO & Founder Valkiria IFF

  • César López García

    L’accessibilitat i la inclusió com a pilars estratègics de la seguretat digital

    César López García Director general de la fundació GoodJob

Últimes notícies
  • L’Agència de Ciberseguretat recomana activar el doble factor d’autenticació durant l’estiu

  • El sector TIC s’apropa als 10.000 MEUR de valor afegit brut i demana més talent

  • El Banc de Sang testa la RV entre els donants per fer més confortable la donació

  • Les exportacions catalanes d’alt contingut tecnològic creixen un 3,7% durant el primer trimestre de 2025

Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació

Suscripció al butlleti

Un projecte de

Amb el suport de


Membre de

Qui somContacteImatge GràficaAvís legal

MetaData

El digital de tecnologia en català

Seccions

  • Notícies
  • Reportatges
  • Entrevistes
  • Opinions

Categories

  • Cultura digital
  • Dona TIC
  • Educació
  • Empresa
  • Inclusió digital
  • Llengua
  • Salut
  • Societat digital
  • Sostenibilitat
  • Start-ups

Territoris

  • Barcelona
  • Barcelona ciutat
  • Catalunya
  • Girona
  • Lleida
  • Mn
  • Tarragona
  • Qui som
  • Contacte
tanca

Cercador

tanca