Oscar García Pañella

Oscar García Pañella

Enginyer de Telecomunicacions, doctor en Informàtica, amb especialitat en realitat virtual i simulació, i postdoctor en Tecnologies per a l'Entreteniment.

Ha estat i és docent d'institucions diverses internacionals com la Universitat de The Hague a Holanda, la Carnegie Mellon University de Pittsburgh-Pennsylvania o l'Istituto Europeo di Design de Milà i estatals com La Salle, Blanquerna, ESADE, IESE, ENTI-UB, EUNEIZ, IEBS, Conservatori del Liceu, CETT, UVA, EUHT-UDG, entre d'altres.

És soci i consultor sènior en gamificació a Cookie Box, així com director acadèmic a l'Escola de Noves Tecnologies Interactives de la Universitat de Barcelona. També a la universitat en línia IEBS i pel que fa al màster en Gamificació.

Ha participat en projectes europeus de recerca diversos com Gamewise, Playing for Real, Robogenius, Jamtoday o GameBIZ, entre d'altres, i desenvolupa projectes de joc aplicat (serious games) i disseny motivacional per a tot tipus de clients corporatius com SEAT, Hospital del Mar, Accenture, Caixabank, Suez, Almirall, Hospital Clínic de Barcelona, Pernod Ricard, Lander, KPMG o Desigual.

Opinions