Meritxell Bautista

Meritxell Bautista

Nascuda a Montcada i Reixac (Barcelona) l’any 1978, Meritxell Bautista és empresària, esposa, mare, feminista i solidària. Avui dia és una lluitadora incansable per fer visibles les Dones TIC al sector de les telecomunicacions i participa en ponències, taules rodones i entitats per l’empoderament de la dona en càrrecs de responsabilitat.

És ambaixadora de la Fundació SheLeader, de promoció del lideratge de les dones, on ha estat nominada a les Dones top espanyoles emprenedores 2019; membre de la Societat Catalana de Tecnologia, de l'Associació Gironina d'Empresàries (AGE) i de DEIM (Dones emprenedores de Manresa). La temporada 2019-2020 ha col·laborat com Dona TIC al programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio.

Recentment, forma part de CovidWarriors (Associació sense ànim de lucre, formada per professionals i alts directius i mecenes de tots els àmbits, units per la lluita contra el COVID-19).

Llicenciada en els estudis de Turisme i Direcció Hotelera per la Universitat Autònoma de Barcelona i, de Dret, per la Universitat de Barcelona, inicia la seva carrera professional com a administrativa comercial a l’empresa d’electrodomèstics, i posteriorment responsable de vendes, a Whirlpool. Ha format part de l’equip de Group Merloni com a directora de Marketing i Product Manager i de LG Electronics Espanya com a Key Account Manager Nacional.

A l'abril de 2014, s'incorpora oficialment a Altecom (Alta Tecnologia en Comunicacions) i, conjuntament amb Josep Olivet, decideixen crear la marca comercial Fibracat.

Opinions