Jordi Arrufí

Jordi Arrufí

Jordi Arrufí és director del programa de Talent Digital de la Mobile World Capital des de l’octubre 2017 i portaveu de Barcelona Digital Talent. Forma part de l’equip de Mobile World Capital des del 2016, i durant aquest temps ha liderat projectes de transformació digital amb impacte social. 

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra, va complementar els seus estudis amb el Màster en Comerç Internacional i Mercats Emergents a la Universitat de Barcelona i un MBA a la UPF Barcelona School of Management. Arrufí ha dedicat gran part de la seva carrera professional al món de la consultoria lligada al sector tecnològic.

Al llarg de la seva trajectòria, ha treballat per a firmes com PwC, especialitzant-se en projectes d'operacions en grans organitzacions i en l'assessorament estratègic a pimes i startups. Actualment, és professor del Màster d'Innovació i Emprenedoria a TecnoCampus Mataró (UPF) i del Màster de Transformació Digital i Lideratge a la Barcelona Technology School (BTS).

Opinions