Xiaomi, darrera baixa presencial pel MWC

Altres fabricants de mòbils com Samsung, Nokia o Google tampoc visitaran l’esdeveniment

Categories:

Redacció

Xiaomi, un dels principals fabricants de telèfons mòbils, tampoc assistirà presencialment al Mobile
Xiaomi, un dels principals fabricants de telèfons mòbils, tampoc assistirà presencialment al Mobile

Queda poc més d’un mes perquè comenci el Mobile World Congress (MWC), previst per celebrar-se entre el 28 de juny i l’1 de juliol, però l’esdeveniment no deixa de rebre negatives d’assistència per part de les grans companyies del sector, almenys pel que respecta a la presencialitat. La darrera en anunciar la seva absència ha estat Xiaomi, que aquest dimarts ha confirmat a través d’un comunicat que només participarà en el congrés de manera virtual.

"Tot i la situació tan complicada que vivim, la companyia seguirà reforçant la seva presència i col·laborant activament amb tot el sector per donar suport a la comunitat tecnològica a escala global", afirmen des de la companyia. Xiaomi és un dels fabricants amb més pes a la indústria actualment, i d’acord amb dades de la consultora en telecomunicacions Omdia, se situa en tercera posició en vendes durant el primer quadrimestre de 2021, només per darrere de Samsung i Apple, amb una estimació de gairebé 50 milions d’unitats comercialitzades que representen un 14% del mercat.

D’aquesta manera, el Mobile no comptarà amb la presència física de grans fabricants del sector com Samsung, Nokia, Google o la mateixa Xiaomi, ni tampoc amb fabricants de components i sistemes de la talla d’Ericsson, Intel, Cisco o Qualcomm. Davant d’aquesta situació, la GSMA es manté ferma en la celebració del congrés, que comptarà amb més de 600 ponents d’arreu del món, i ha optat per obrir la fira al públic general posant a la venda 30.000 entrades a un preu reduït de 21 euros destinades a professionals de sectors com l’automoció, els mitjans de comunicació, la consultoria o l’IoT.

Etiquetes