Més baixes al MWC: Cisco tampoc hi participarà

La companyia nord-americana considera que la cancel·lació de la seva assistència a la fira de telefonia és “la decisió correcta” davant la pandèmia

Categories:

RedaccióACN

El MWC perd l'assistència de grans empreses
El MWC perd l'assistència de grans empreses | Agències

La multinacional nord-americana Cisco tampoc participarà de forma presencial en l'edició del Mobile World Congress(MWC) d'aquest any, que se celebrarà del 28 de juny a l'1 de juliol al recinte de Gran Via de Barcelona, per "la persistent preocupació" de l'empresa sobre arran de la pandèmia, segons ha avançat el diari Ara i ha confirmat l'ACN. En un comunicat, la companyia amb seu a Califòrnia lamenta "profundament" la seva absència a la fira i assegura que és "la decisió correcta ateses les actuals circumstàncies".

La llista de baixes ja suma grans maques com Nokia, Sony, Ercisson,Facebook, Oracle i BT, algunes de les quals sí que formaran part del panell d’assistents de manera virtual. El motiu principal de la cancel·lació és garantir la seguretat dels treballadors i clients, mentre que altres han argumentat també que les limitacions de mobilitat generen problemes logístics en l’organització del viatge i l’estada a la capital catalana per ser presents a la fira de telefonia.

La GSMA va anunciar abans de l’allau d’abandonaments un paquet de mesures per reduir el risc de contagis. Entre elles, s’obligarà els assistents a presentar tests negatius que caldrà renovar cada 72 hores en algun dels punts de proves ràpides, obligatorietat d’ús de mascaretes FFP2, una estructura dels pavellons pensada per evitar les aglomeracions i més 13.000 dispensadors de gel hidroalcohòlic.

 

Etiquetes