Google i Intel tampoc participaran al MWC

L’empresa de microxips sí ha confirmat la seva assistència digital al congrés

Redacció

Intel i Google han estat les darres baixes del Mobile World Congress d'enguany
Intel i Google han estat les darres baixes del Mobile World Congress d'enguany | Agències

El degoteig de baixes per al Mobile World Congress d’enguany no s’atura, i Intel i Google han estat les últimes grans empreses en confirmar que no assistiran a al congrés de mòbils. D’acord amb la corresponsal en tecnologia d’Axios Ina Fried, ambdues companyies han cancel·lat la seva assistència al·legant raons sanitàries, tot i que Intel sí ha confirmat que participarà al MWC en format digital.

“Seguint els protocols i restriccions actuals per la covid-19, Google ha près la decisió de no exhibir al Mobile World Congress aquest any”, ha declarat un portaveu de l’empresa tecnològica a Axios aquest dimecres. Per la seva banda, des d’Intel remarquen que “la salut i el benestar dels nostres treballadors és la nostra prioritat principal”.

La llista d’empreses que han confirmat la seva baixa al MWC és cada cop més gran. La primera en fer-ho va ser Ericsson, un dia després que la GSMA anunciés el protocol de seguretat per la covid-19. Nokia i Sony van ser les següents en caure, seguides per Facebook el dia següent. Des d’aleshores, grans companyies del sector com Oracle, Cisco, Vodafone o NVIDIA han seguit als seus passos, als quals ara s’hi sumen Intel i Google.

La GSMA no s’ha pronunciat encara al respecte d’aquestes cancel·lacions, i manté la celebració presencial del MWC dins les dates previstes, del 28 de juny a l'1 de juliol. El congrés de telefonia preveu una assistència d’entre 45.000 i 50.000 persones, prop de la meitat de la xifra habitual, i les mesures de contenció per l’emergència sanitària preparades inclouen un test negatiu de coronavirus amb 72 hores de validesa als assistents, tres punts de proves ràpides a les entrades del recinte o l’instal·lació de 13.000 dispensadors de gel hidroalcohòlic, entre d’altres.