Qualcomm també cau del MWC

L’empresa especialitzada en processadors se suma a Samsung a la llista de firmes que no assistiran presencialment a la fira

Categories:

Redacció

L'empresa nord-americana especialitza en processadors tampoc assistirà presencialment al MWC
L'empresa nord-americana especialitza en processadors tampoc assistirà presencialment al MWC | Agències

Queda un mes i mig per l’inici del Mobile World Congress, però la fira de telefonia mòbil assentada a Barcelona segueix perdent expositors presencials a causa de la pandèmia de la covid-19. La més recent és Qualcomm, companyia estatunidenca responsable de la creació i el disseny dels processadors Snapdragon que ha anunciat que no assistirà al congrés organitzat per la GSMA, tot i que sí que hi participarà de manera virtual.

“Tot i que valorem les mesures de sanitat i seguretat que la GSMA ha preparat per al MWC Barcelona, hem decidit que el millor per als nostres treballadors i clients és que la participació de Qualcomm sigui virtual aquest any”, ha anunciat la companyia en un comunicat publicat a través del mitjà TechCrunch. D’aquesta manera, l’empresa nord-americana replica la decisió presa per Samsung aquest dimarts i se suma a la llarga llista de firmes tecnològiques que han apostat per una participació virtual al congrés, com Facebook, Google o Sony. Aquestes baixes no han tirat enrere la fira, que segons el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, “es farà”, davant la necessitat de “reactivar” el sector dels congressos.

A principis d’abril, la GSMA va arribar a un acord amb el Ministeri d’Interior per permetre viatjar presencialment a Barcelona a tots els participants del MWC malgrat les restriccions sanitàries, excloent les persones que provinguin de països d’alt risc per la covid-19. L’esdeveniment acollirà un Programa Ministerial per debatre sobre inclusió digital i sobre la resposta digital de la societat després de la pandèmia, així com reservarà un espai per la Diversity4Tech, una cimera basada en la diversitat i la inclusió.

Etiquetes