Roser Salvat Jofresa

Roser Salvat Jofresa

Roser Salvat Jofresa és postgraduada en màrqueting digital (URL), executive MBA (URL), especialista en Governs Corporatius (EADA), màster en e-learning (URL), màster en Direcció de formació a l’empresa (UB), postgraduada en recursos audiovisuals (URL); postgraduada en sociologia de l’educació (UB) i llicenciada en filosofia (UB).

És Innovation Manager del programa de transferència tecnològica The Collider de la Mobile World Capital.

Abans havia estat responsable de Hub B30 (comunitat d’innovació oberta territorial) per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el seu Parc de Recerca (PRUAB), Eurecat i Àmbit B30, així com la resta d’agents RDI i empresarials i locals adherits. La seva trajectòria professional també l’ha portat a treballar per a la Cambra de Comerç de Barcelona, en centres de recerca social aplicada (F.CIREM), a la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, a GecSA (grup Universitat Oberta de Catalunya) i al sector financer, així com a col·laborar amb Alfons Cornella, Xavier Marcet i altres consultores i empreses clients.

Durant quasi 30 anys ha treballat en els terrenys de la gestió de la innovació, el màrqueting, la qualificació professional i la consultoria de negoci a nivell local i internacional. És autora de diversos informes de vigilància tecnològica, estudis, llibres, articles i conferències; ha impartit classes a mestratges de la UB i la UPF, i ha estat jurat de diversos premis d’emprenedoria

Opinions