Google obrirà unes noves oficines a Barcelona

Les instal·lacions s’inauguraran al març i comptaran amb 40 empleats de la divisió de Google Cloud

Categories:

Redacció

La nova seu de Google s'ubicarà a la Gran Via de les Corts Catalanes, davant de la Plaça Universitat
La nova seu de Google s'ubicarà a la Gran Via de les Corts Catalanes, davant de la Plaça Universitat | Pere prlpz (Wikimedia Commons)

La multinacional tecnològica Google obrirà unes noves oficines comercials a Barcelona el pròxim mes de març, segons informa Crónica Global i confirma La Vanguardia. El nou espai de l’empresa nord-americana s’ubicarà a la Gran Via de les Corts Catalanes, davant de la Plaça Universitat, i acollirà 40 empleats, la majoria dels quals ja operen des de la capital catalana de forma remota.

Segons recull Crónica Global, la funció de les noves instal·lacions volen esdevenir un “espai comú” per als treballadors que Google té a la ciutat comtal, bona part dels quals es dediquen al desenvolupament de Google Cloud i a tasques comercials. D’acord amb La Vanguardia, fins ara aquests professionals estaven coordinats per les oficines centrals de Madrid, que donen feina a 300 persones. Amb aquest moviment, la multinacional també vol reforçar la seva presència a Barcelona i enfortir la seva relació amb els agents econòmics de la ciutat.

L’arribada de Google se suma a la d’altres grans tecnològiques d’arreu del món, com Microsoft o DE-CIX, de seccions tecnològiques de grups empresarials, com és el cas de Pepsico, o de start-ups amb gran potencial econòmic, com Bitpanda o Utopia Music.