Pepsico inicia la cerca de professionals per al ‘hub’ digital de Barcelona

La companyia busca “perfils d’altes capacitats digitals” i prioritza la inclusió de talent femení per tenir un equip “divers i inclusiu”

Redacció

L'empresa propietària de marques com Pepsi, Lays o Cheetos té la seva seu espanyola al World Trade Center de Cornellà de Llobregat
L'empresa propietària de marques com Pepsi, Lays o Cheetos té la seva seu espanyola al World Trade Center de Cornellà de Llobregat | Pepsico España (Facebook)

La multinacional Pepsico ha iniciat la cerca de professionals per cobrir les prop de 400 ocupacions que preveu crear fins al 2024 en el nou hub digital ubicat a Barcelona, al WTC Almeda Park de Cornellà de Llobregat. La companyia ja ha contractat 45 persones de 15 nacionalitats diferents. Segons ha informat l'empresa a través d'un comunicat, han centrat el procés de contractació en “perfils d’altes capacitats digitals” com els científics de dades, enginyer d’aprenentatge automàtic, enginyer de dades, dissenyadors de serveis i directors de productes.

Amb l'objectiu de tenir una "organització més diversa i inclusiva", l'organització situa la contractació de talent femení i l'impuls de les vocacions STEM com una de les prioritats del centre digital. "Pepsico vol aconseguir la paritat de gènere en comandaments intermedis i directius", apunten, i assenyalen que un 24% de les persones que ja integren la plantilla són dones.

Pepsico preveu centrar l’activitat del hub català en el disseny de l’estratègia de digitalització, en la cerca de noves formes de treball i en l’estudi de canvis organitzatius per reduir els costos operatius i optimitzar de venda, així com formaran talent per treballar el potencial i ús de les dades. Per tal de diversificar el talent, una part de l’equip s’ubicarà al País Basc, concretament a Vitòria.