Lluís Pastor

Lluís Pastor

Lluís Pastor és doctor en Periodisme per la Universitat Ramón Llull (URL), màster en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i titulat en Administració d'Empreses pel IESE, Universitat de Navarra.

És expert en innovació educativa i professor de Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). També col·labora com a docent a la URL, la UAB, la Universitat de Girona (UdG) i la Universitat Jaume I de Castelló. Imparteix sessions de formació a executius (La Caixa, Kantar Mitjana) i en diversos seminaris acadèmics o professionals en els quals la comunicació és un factor clau.

Anteriorment va ocupar diversos llocs de direcció en la UOC com a director dels Estudis d'Informació i Comunicació, director general de l'editorial Oberta UOC Publishing i director general d'Editorial UOC. També ha estat director de l’eLearn Center de la UOC.

És president de la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles (UNEIX) des de 2012 i de l'Associació de Proveïdors d'e-learning d'Espanya (APeL) des de 2014. A més a més, participa habitualment en mitjans de comunicació d'àmbit nacional (Quatre, RNE, SER) i català (TV3, Catalunya Ràdio, RAC 1, SER, BTV i 8TV) com a expert en comunicació.

Opinions