El TecnoCampus crea una incubadora de ‘start-ups’ especialitzades en impressió 3D

ThinkIn 3D disposarà d’un espai de 700 metres quadrats i començarà a operar el març

Categories:

Redacció

ThinkIn 3D se suma a un ecosistema que ja incorpora 23 incubadores d'alta tecnologia a tot l'Estat espanyol
ThinkIn 3D se suma a un ecosistema que ja incorpora 23 incubadores d'alta tecnologia a tot l'Estat espanyol | TecnoCampus

El TecnoCampus ha presentat aquest dilluns ThinkIn 3D, una nova incubadora de start-ups d’alta tecnologia especialitzades en la impressió 3D i altres tècniques de fabricació additiva. L’espai s’ha creat amb l’objectiu de facilitar l’acompanyament de les petites empreses en l’adopció d’aquestes tecnologies i té previst començar a operar el mes de març.

La incubadora tindrà un espai de 700 metres quadrats i s’ubicarà dins les instal·lacions del TecnoCampus, a Mataró. Segons ha explicat el director general de la universitat, Josep Lluís Checa, ThinkIn 3D s’especialitzarà en aplicacions desenvolupades pel sector de la salut i del benestar, però també tindrà “una visió horitzontal que pretén arribar a empreses de la resta de sectors”.

A l’Estat espanyol conviuen 23 incubadores d’alta tecnologia, tot i que només 13 d’elles es troben ara mateix en funcionament. “És la xarxa més gran d’incubadores d’alta tecnologia d’Europa, i els nostres objectius són ambiciosos: l’any 2025 haurem incubat un total de 2.500 empreses de base tecnològica que hauran creat 45.000 llocs de treball directes en territori espanyol”, ha pronosticat el president de la Fundación INCYDE, José Luis Bonet.