L’ISE tanca la seva primera gran edició a Barcelona amb més de 43.000 assistents

L’organització qualifica d’"èxit” la celebració del congrés, malgrat que no assoleix els 50.000 visitants previstos

Redacció

La pròxima edició de l'ISE se celebrarà entre el 31 de gener i el 2 de febrer al recinte Gran Via de Fira de Barcelona
La pròxima edició de l'ISE se celebrarà entre el 31 de gener i el 2 de febrer al recinte Gran Via de Fira de Barcelona | Marc Vilajosana

L’Integraded Systems Europe (ISE) ha tancat la seva primera edició completa a Barcelona amb un total de 43.691 assistents presencials de 151 països diferents, una xifra que no arriba als 50.000 visitants previstos a l’inici del congrés ni a l’assistència del darrer Mobile World Congress, però que ha estat descrit com un “èxit” per l’organització. En total, el saló ha comptat amb 834 expositors repartits entre els 48.000 metres quadrats d’exhibició del recinte Gran Via de Fira de Barcelona, on s’han presentat les darreres novetats en tecnologia audiovisual.

El president de l’ISE, Mike Blackman, ha mostrat la seva alegria amb els resultats d’aquesta primera experiència a Barcelona: “Estem encantats d’haver brindat una plataforma reeixida perquè els nostres expositors i partners exhibeixin les seves innovacions i solucions tecnològiques”. En una entrevista a MetaData, el màxim mandatari del congrés expressava la seva confiança en el creixement a llarg termini de l’esdeveniment: “Tenint en compte el nostre espai de mercat, creiem que la ISE té el potencial de créixer. Si ens fixem en quins àmbits l’audiovisual està involucrat, ens mostra un potencial molt més gran del que cobrim actualment”.

L’ISE va escollir Barcelona com el seu nou destí el 2020 després de celebrar-se durant 16 anys a Amsterdam, però la pandèmia va provocar que l’edició de 2021 se celebrés a petita escala. Enguany, després d’un endarreriment de tres mesos provocat per la variant òmicron, l’esdeveniment s’ha celebrat conjuntament amb l’IOT Solutions World Congress (IOTSWC), una aliança que es repetirà en les futures edicions d’ambdós congressos, segons ha confirmat el president de l’IOTSWC, Roger Bou. La pròxima edició de l’ISE se celebrarà entre el 31 de gener i el 2 de febrer de 2023, novament al recinte Gran Via de Fira de Barcelona a l’Hospitalet de Llobregat.