La gran ISE es converteix en un esdeveniment “local”

La fira audiovisual de referència a Europa redueix l’agenda de la seva primera edició a Barcelona a dos dies davant la incertesa per la pandèmia i aposta per un format presencial i virtual

Categories:

RedaccióAgències

L'ISE Barcelona del 2021 es converteix en una fira "local" de dos dies
L'ISE Barcelona del 2021 es converteix en una fira "local" de dos dies | ISE

La primera edició de l'Integrated Systems Europe (ISE) a Barcelona, programada per a principis de juny, ha anunciat que redueix de quatre a dos dies amb activitats presencials i virtuals el seu programa davant la “incertesa sobre la pandèmia i els viatges internacionals”. Els organitzacions han confirmat a l’ACN que la data definitiva és l’1 i 2 del mateix, tot i que no poden confirmar els metres quadrats que ocuparan ni fer cap previsió d’assistents. El director general de l’esdeveniment, Mike Blackman, ha afirmat que la expositors continuen amb el “desig d’unir la indústria, però a escala local”, pel que juntament amb Barcelona, Munich (8-9 de juny), Àmsterdam (15-16 de juny) i Londres (23-24) de juny participaran al que han anomenat ISE LIVE & Online, una sèrie de trobades amb oferta digital impulsades per Cisco.

La decisió es pren en ple moment de degoteix de companyies que cancel·len la seva participació al Mobile World Congress, previst a la capital catalana per al 28 de juliol i fins a l’1 de juliol. Ericsson, Nokia, Sony i Facebook són les companyies que, fins al moment, han anunciat que seran baixes en les activitats presencials, però no en les virtuals.

Febrer de 2022, el debut real

L’ISE va anunciar el passat 1 de març que mantenia les dates previstes entre l’1 i el 4 de juny, però Blackman ha reconegut que “després de llargues discussions” amb els expositors durant els últims mesos, i especialment els darrers 10 dies, s’han vist obligats a reduir la fira per garantir la salut dels participants. També han tingut en compte les restriccions de mobilitat mundial, que limiten l’assistència a la fira.

Davant la situació, l’organització ha apuntat en un comunicat que esperen “debutar” a Barcelona el febrer de 2022 amb les magnituds previstes abans de la pandèmia.