La diversitat va de blancs

El cinquè capítol de ‘Women Approved’ recull els consells de Rosa Maria Rodríguez i Miguel Blanca, representants de T-Systems, per facilitar l’entrada de les dones a les TIC

Categories:

Redacció

Rosa Maria Rodríguez i Miguel Blanca, representants de T-Systems, parlen de la diversitat
Rosa Maria Rodríguez i Miguel Blanca, representants de T-Systems, parlen de la diversitat | MetaData

Només el 16,5% dels professionals de les TIC a Europa són dones, segons el Digital Talent Overview 2020, el que suposa que el talent femení representa una petita part de les persones que formen part del sector que dissenya el nostre futur. I el camí per anar cap a la paritat no serà fàcil ni assolirà el seu objectiu a curt termini, però cal tenir en compte que la diversitat va de blancs, de particularitats i d’entendre cada situació. En parlen al cinquè capítol de Women Approved Rosa Maria Rodríguez i Miguel Blanca, representants de T-Systems.

Women Approved és un programa del CTecno, emès per Fibracat TV i dirigit per Laia Arcones i Eli Abad, amb l'objectiu d'aconseguir un sector tecnològic en què la presència de la dona sigui una normalitat i visibilitzar iniciatives d'èxit implantades en les organitzacions. Durant 15 capítols coneixem les barreres que tenen les dones a les empreses i entrevistem empreses del sector tecnològic per conèixer les seves millors pràctiques en la matèria de la igualtat.

Amb el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Etiquetes