Impulsar el talent femení a les TIC amb l’empenta social

El quart capítol de ‘Women Approved’ identifica de la mà d’Oracle propostes i estratègies per incrementar la presència de dones en les empreses tecnològiques

Categories:

Redacció

Impulsar el talent femení a les TIC amb l’empenta social
Impulsar el talent femení a les TIC amb l’empenta social | MetaData

Les dones no representen si una quarta part dels professionals de les TIC. Segons el Digital Talent Overview, el talent femení se situa en el 16,5% dels membres que conformen les plantilles de les empreses tecnològiques. Què poden fer les empreses per acabar amb aquetsta desigualtat? El quart capítol de Women Approved se centra en les iniciatives socials per impulsar la presència de les dones en les àrees tecnològiques. En parlen Serena Pérez i Núria Raventós, representants d'Oracle.

Women Approved és un programa del CTecno, emès per Fibracat TV i dirigit per Laia Arcones i Eli Abad, amb l'objectiu d'aconseguir un sector tecnològic en què la presència de la dona sigui una normalitat i visibilitzar iniciatives d'èxit implantades en les organitzacions. Durant 15 capítols coneixem les barreres que tenen les dones a les empreses i entrevistem empreses del sector tecnològic per conèixer les seves millors pràctiques en la matèria de la igualtat.

Amb el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Etiquetes