El talent femení en el sector TIC

El CTecno i Fibracat TV llancen el programa ‘Women Approved’, el primer programa del qual detalla els objectius del Manifest donaTIC impulsat per la fundació per assolir la igualtat entre tecnòlegs

Categories:

Redacció

Primer capítol de 'Women Approved'
Primer capítol de 'Women Approved'

Les responsables del grup de treball donaTIC del CTecno i membres del Comitè Executiu de la fundació, Susana Prado i Sonia Cañizares, han liderat l’elaboració del Manifest donaTIC. El document recull una sèrie de recomanacions i millors pràctiques a implementar en les empreses per aconseguir un sector tecnològic amb igualtat d’oportunitats per a les dones, enriquint així les organitzacions TIC i a la vegada la societat.

Prado i Cañizares expliquen els detalls del propòsit del grup i les ambicions del Manifest en el primer capítol de Women Approved.

Women Approved és un programa del CTecno, emès per Fibracat TV i dirigit per Laia Arcones i Eli Abad, amb l'objectiu d'aconseguir un sector tecnològic en què la presència de la dona sigui una normalitat i visibilitzar iniciatives d'èxit implantades en les organitzacions. Durant 15 capítols coneixem les barreres que tenen les dones a les empreses i entrevistem empreses del sector tecnològic per conèixer les seves millors pràctiques en la matèria de la igualtat.

 

Amb el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

 

Etiquetes