Conciliació i el mur de la maternitat en les dones TIC

El tercer capítol de ‘Women Approved’ posa sobre la taula les dificultats que pateixen les professionals del sector tecnològic per créixer laboralment

Categories:

Redacció

El tercer capítol de Women Approved se centra en la conciliació i el mur de la maternitat
El tercer capítol de Women Approved se centra en la conciliació i el mur de la maternitat | MetaData

El Manifest DonaTIC elaborat pel CTecno per avançar en la igualtat entre homes i dones en el sector de les TIC situa com a prioritat oferir la flexibilitat interna per ajudar les professionals a conciliar vida personal i laboral. Els embarassos i les baixes maternals són dos dels casos que redueixen la velocitat d’ascens en la carrera de les treballadores, i són també els motius pels quals les promocions d’elles són minoritàries, segons el document.

El tercer capítol de Women Approved se centra en la conciliació i el mur de la maternitat de la mà de la directora Corporativa de Transformació a MediaPro, Carolina Martínez, i la directora de Diversitat, Igualdad i Inclusió, Sílvia Gutiérrez.

Women Approved és un programa del CTecno, emès per Fibracat TV i dirigit per Laia Arcones i Eli Abad, amb l'objectiu d'aconseguir un sector tecnològic en què la presència de la dona sigui una normalitat i visibilitzar iniciatives d'èxit implantades en les organitzacions. Durant 15 capítols coneixem les barreres que tenen les dones a les empreses i entrevistem empreses del sector tecnològic per conèixer les seves millors pràctiques en la matèria de la igualtat.

Amb el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.