Esther Manzano

Esther Manzano

Esther Manzano és graduada en International Business, estudiant del màster en Project Management per la Universitat de Barcelona i de Data Science a la Universitat Oberta de Catalunya. És sòcia a Young IT Girls i membre dels equips de research i KPIs.

En acabar els estudis universitaris en Economia i Empresa i fins a l’actualitat, ha treballat en la indústria tecnològica i financera com a analista de dades. Per tal d’ampliar els seus coneixements, compagina treball amb estudis, fet que li permet una aplicació directa dels conceptes adquirits en aquells projectes els quals participa, tant en l’àmbit professional com personal. Les seves experiències acadèmiques i professionals l’han portat a viure a Barcelona, Madrid, Maastricht (Holanda), Valletta (Malta) i Zurich (Suïssa), on actualment resideix.

Creu que un increment de talent femení en el món laboral està positivament correlacionat amb la millora de l’economia, i l’augment d’accions a nivell micro i macroeconòmic ajudaran a fer-lo possible. En el seu temps lliure, li agrada viatjar, practicar ioga, fer senderisme per la muntanya i llegir.

Opinions