El núvol públic, protagonista al Mobile World Congress

La tecnologia comptarà amb un dels espais d’exhibició més grans de la fira i estarà liderat per TelcoDR

Categories:

ACN

El MWC repensa la seva estructura i participants
El MWC repensa la seva estructura i participants | Agències

El Mobile World Congress (MWC) 2021 tindrà un pavelló exclusiu de 6.000 m2 sobre el núvol públic. Segons ha informat GSMA, el recinte serà un dels espais d'exhibició més grans de la fira i estarà liderat per TelcoDR, especialista en el sector. La tecnologia es presenta com una eina “crucial per al futur de les telecomunicacions i permetrà als operadors transformar les seves xarxes, càrregues de treball IT i processos per crear eficiències massives, innovar i ser molt més rendibles", ha afirmat la CEO i fundadora de la companyia, Danielle Royston.

TelcoDR ha anunciat que incrementarà la seva presència en un MWC que ha vist en l’última setmana com grans companyies de la talla de Sony, Ericsson, Nokia, Facebook i Oracle cancel·laven la seva participació de manera presencial. "Després de l'èxit del MWC a Shanghai aquest mes de febrer passat, és hora de tornar a reunir l'ecosistema mòbil mundial, de forma segura en persona a Barcelona, i virtualment per a tots aquells que no hi puguin assistir presencialment", ha afegit el CEO de GSMA, John Hoffman. "Hi ha moltes ganes en el sector de tornar a connectar les persones, la indústria i la societat, i el compromís de TelcoDR amb el MWC Barcelona 2021 és una bona mostra", ha insistit.

El Mobile 2021, enguany en format híbrid presencial-virtual, tindrà com a lema Connected Impact i explorarà com l'ecosistema mòbil pot transformar les nostres vides. TelcoDR crearà un aparador per als actors del sector de les telecomunicacions més innovadors en matèria del núvol públic, que tindran l'oportunitat de demostrar el que suposa la transformació digital per a la indústria en l'era del 5G.

Etiquetes