SiteMinder obre una oficina a Barcelona per reforçar l’estratègia a Europa

La desenvolupadora de ‘software’ per al sector hoteler preveu contractar 60 professionals en una primera fase d’implantació

Categories:

Redacció

SiteMinder obre nova oficina a Barcelona amb 60 professionals per impulsar la seva presència a Europa
SiteMinder obre nova oficina a Barcelona amb 60 professionals per impulsar la seva presència a Europa | Cedida

L’empresa de desenvolupament de softwareSiteMinder aterra a Barcelona amb noves oficines per reforçar la seva presència a Europa i donar suport als departaments de Vendes i Operacions. La companyia australiana compta amb professionals a Berlín, Galway i Londres, i preveu ampliar l’equip en una primera fase amb 60 professionals més que treballin presencialment des de la capital catalana i en remot des de qualsevol punt d’Espanya.

Fa 10 anys que la companyia va llançar el seu programari de gestió de serveis hotelers a Espanya, segons apunta en un comunicat. Barcelona té un potencial de captació de més de 125.000 places hoteleres, fet que situa la ciutat com a segona destinació turística després de Madrid. La posada en marxa de les noves instal·lacions s’ha fet amb la col·laboració del Gremi d’Hotels de Barcelona.

L'empresa es va fundar a Sidney el 2006 i ha arrelat el seu model de negoci arreu del món sota el concepte de plataforma oberta de comerç hoteler líder al món, assenyala la companyia. El programari està disponible en vuit llengües diferents i es distribueix en més de 150 països. Anualment, gestiona prop de 100 milions de reserves per valor de més de 35.000 milions de dòlars.

 

Etiquetes