WhatsApp fa oficial l’edició de missatges

Els usuaris podran modificar els textos durant els 15 minuts posteriors al seu enviament

Categories:

Redacció

El receptor podrà veure quan un missatge és editat, però no consultar l'historial de canvis
El receptor podrà veure quan un missatge és editat, però no consultar l'historial de canvis | Anton (Pexels)

S’ha acabat tornar a escriure una frase en una conversa de WhatsApp per culpa d’un error a l’hora de picar les tecles. A partir d’aquest dilluns, Meta ha començat a implementar l’edició de missatges en l’aplicació de conversa més popular de l’Estat espanyol, segons ha informat l’empresa a través d’un comunicat al seu blog.

La nova funcionalitat, que s’anirà introduint de manera progressiva als diferents dispositius amb què és compatible, permetrà canviar el contingut d’un missatge enviat durant els 15 minuts després de la seva publicació. El receptor de la conversa podrà veure si un text ha estat editat per la persona que li ha enviat, però no consultar l’historial de canvis. Per editar un missatge, només cal deixar-lo premut durant uns segons i seleccionar l’opció editar, el mateix procediment amb què ara esborrem un text, el contestem o hi reaccionem amb una emoticona.

Aquesta novetat se sumarà pròximament a les addicions que WhatsApp ha anat fent durant els darrers mesos, com l’opció de protegir i amagar converses amb contrasenyes, la incorporació dels grups amb data de caducitat o la creació de les comunitats, espais que volen actuar com a “grups paraigua” per a gent que comparteixi amistats i aficions.

Etiquetes