WhatsApp permetrà bloquejar converses amb contrasenya

Els usuaris podran ocultar xats de la pantalla principal i limitar el seu accés

Categories:

Redacció

Quan es protegeixi un xat o grup, també s'ocultaran les seves notificacions
Quan es protegeixi un xat o grup, també s'ocultaran les seves notificacions | Alfredo Rivera (Pixabay)

Meta ha anunciat que, des d’avui mateix, els usuaris de WhatsApp podran augmentar la privacitat de les seves converses. L’aplicació ha incorporat una funció anomenada chat lock, que permet protegir els xats amb una contrasenya o dades biomètriques, com l’empremta dactilar.

La nova funcionalitat traurà els xats seleccionats de la pantalla principal de l’aplicació, on es troben totes les converses, i l’amagarà en una carpeta individual, que amaga tant els missatges com les notificacions. “Creiem que aquesta característica serà útil per la gent que comparteixi els seus telèfons de tant en tant amb un membre de la família, o per moments en què algú altre subjecta el teu telèfon en el moment exacte en què un missatge especial arriba”, valora l’empresa en un article al web.

Per bloquejar un xat amb la nova funció, només cal mantenir seleccionada la conversa o grup en qüestió i clicar la pestanya de chat lock. Quan se seleccioni aquesta opció, l’usuari podrà introduir el mètode de protecció que desitgi, de manera que no coincideixi amb el desbloqueig del mateix dispositiu.