WhatsApp presenta les comunitats, la solució per reduir el nombre de xats

La nova funcionalitat permetrà ajuntar diversos grups amb membres comuns

Redacció

La nova versió de l'aplicació també permet fer enquestes en xats grupals
La nova versió de l'aplicació també permet fer enquestes en xats grupals | Anton (Pexels)

Meta ha presentat oficialment les comunitats, la nova característica de WhatsApp que permet ampliar les relacions amb altres persones de l’aplicació. Aquesta nova opció sorgeix per agrupar grups amb membres comuns i ordenar-los per temàtiques, de manera que sigui més còmode trobar-los.

Així, les comunitats aspiren a actuar com a “grups paraigua”, una funció que vol reduir els llistats de grups de la pàgina principal de l’aplicació. Cada comunitat podrà integrar dins seu els grups que es vulgui, que actuaran de manera independent, però els administradors tindran a la seva disposició un canal específic d’anuncis, que servirà per enviar notificacions a tots els membres de la comunitat. La nova característica, que apareixerà durant els pròxims dies als telèfons de la ciutadania, es podrà activar des del marge superior esquerre en els usuaris d’Android i des del marge inferior esquerre a iOS.

Imatge: Meta

Arriben les enquestes

Paral·lelament a les comunitats, la nova versió de WhatsApp també incorpora la possibilitat de realitzar enquestes dins dels grups, una opció que fins ara s’havia de falsejar manualment amb missatges reenviats. Amb la nova característica, els resultats es representaran amb gràfics i les persones podran veure què ha votat cada integrant del grup. A més a més d’això, l’app també ha ampliat la capacitat de les videotrucades grupals fins a les 32 persones i les dimensions dels grups fins als 1.024 membres.

Etiquetes