El videojoc català ‘Endling – Extinction is Forever’ guanya un premi BAFTA

La proposta de Herobeat Studios conquereix la categoria d’entreteniment amb consciència social

Redacció

‘Endling – Extinction is Forever’ conquereix els premis BAFTA 2023
‘Endling – Extinction is Forever’ conquereix els premis BAFTA 2023 | Herobeat Studios (Steam)

El videojoc catalàEndling – Extinction is Foreverha rebut el premi BAFTA 2023 en la categoria de Videojoc més enllà de l’entreteniment. La proposta de l’estudi barceloní Herobeat Studios té com a protagonista l’última mare guineu de la Terra, que ha de cuidar les seves tres cries en un planeta devastat per les persones i ple d’amenaces.

El relat de la proposta catalana ha sorgit guanyadora d’entre un total de sis propostes que tenen com a base promoure la consciència del públic. Entre elles es troben Citizen Sleeper (Jump Over the Age), Gibbon: Beyond the Trees (Broken Rules), I Was a Teenage Exocolonist (Northway Games), Not For Broadcast (NotGames) i We’ll always have Paris (Cowleyfornia studios). Els creadors han agraït el reconeixement i han destacat que el premi “valida la idea que els videojocs són una eina poderosa per parlar de temes importants”.

Endling – Extinction is Forever es va llançar el 19 de juliol de 2022 després de quatre anys de desenvolupament i una estada a la incubadora GameBCN. Des de llavors, al seu palmarès ja ha sumat els premis SAGA a millor videojoc català de 2022 i el Ciutat de Barcelona 2023, a més a més d’una nominació als The Game Awards.

Etiquetes