El videojoc català ‘Endling - Extinction is forever’ veurà la llum el 19 de juliol

L’obra de Herobeat Studios es llançarà després de quatre anys de desenvolupament i una estada a la incubadora GameBCN

Redacció

A 'Endling - Extinction is Forever' controlarem una mare guineu amb la missió d'assegurar la supervivència dels seus tres cadells
A 'Endling - Extinction is Forever' controlarem una mare guineu amb la missió d'assegurar la supervivència dels seus tres cadells | Herobeat Studios (Steam)

Després de més de quatre anys de desenvolupament, la companyia barcelonina Herobeat Studios llançarà el seu primer videojoc comercial, Endling – Extinction is Forever, el pròxim 19 de juliol. L’obra, publicada per la distribuïdora alemanya HandyGames, narra la història de la darrera guineu del món i dels seus tres cadells en la seva lluita per sobreviure en un món postapocalíptic.

Endling és un dels videojocs catalans més destacats i esperats dels darrers anys per la indústria nacional i internacional. Després de formar part de la tercera edició de la incubadora GameBCN, Herobeat Studios ha compatibilitzat el desenvolupament de la seva òpera prima amb encàrrecs per a tercers, tal com va explicar el cofundador de l’empresa, Javier Ramello, a la tercera trobada de networking de desenvolupadors catalans organitzada per Devicat.

El videojoc es presenta com una aventura en dues dimensions, en què el jugador haurà de guiar als tres cadells a través d’un planeta cada vegada més contaminat mentre cerca aliment i s’amaga dels possibles perills. A mesura que s’avanci en la història, els entorns aniran canviant a conseqüència del canvi mediambiental, amb zones que ja no seran accessibles o noves amenaces per la supervivència de la família animal. Endling – Extinction is forever es publicarà per a ordinadors (Steam i Epic Games Store), PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch i es podrà jugar en català.

Etiquetes