‘Oye Sherman’, millor podcàster en català als Premis Sonor

‘Berícid Sulfúric’ ha guanyat el premi a millor pòdcast de ficció, mentre que ‘Mòbil, cartera i claus’ s’ha endut en de millor narrativa de no-ficció

Categories:

Redacció

Els Premis Sonor escullen 'Oye Sherman' en la categoria de millor pòdcaster
Els Premis Sonor escullen 'Oye Sherman' en la categoria de millor pòdcaster | Mauro Segura / Pixabay

Els Premis Sonor han escollit Maria Rovira, coneguda com a Oye Sherman, com a millor podcàster en català. Aquesta humorista, escriptora i guionista és presentadora d’Oye Polo (Ràdio Primavera Sound) i La Família (Catalunya Ràdio). Els guardons, organitzats pel digital La Mira i Catalunya Ràdio, han rebut 168 candidatures per a les 11 categories d’aquesta primera edició.

El premi del públic ha estat per a La Partida, pòdcast organitzat pel Club Diógenes de Tarragona dedicat als jocs de taula i als jocs de rol, part del projecte Podcastcity de Ràdio Ciutat de Tarragona, mentre que Berícid Sulfúric, programa mensual sobre radioficció humorística, amb històries autoconclusives en cada episodi, s’ha alçat com a millor proposta de ficció.

El millor pòdcast de narrativa no-ficció s’ha atorgat a Mòbil, Cartera i Claus (Ràdio Primavera Sound). En el cas d’entreteniment, l’escollit ha estat Van fer història!, sèrie de podcasts sobre personatges històrics organitzada per la revista Petit Sàpiens i orientat a un públic infantil; i en el de propostes conversacionals, el guardonat és Fans de l’Alcover-Moll (Ràdio Primavera Sound).

Els pòdcasts Miliciana. Diari d’una batalla (IB3 Ràdio), La torre de vidre (Catalunya Ràdio), Barcelona AMB Paraula d’arxiui Projecte Veus, d’Helena López i Mamen Gallego, han estat escollits per a les categories d’innovació, realització i disseny sonor, guió, i producció, respectivament.

Etiquetes