L’ISE i l’IOTSWC acorden celebrar-se en paral·lel a la Fira de Barcelona

Ambdós esdeveniments tindran lloc entre el 10 i el 13 de maig i oferiran descomptes del 50% pels assistents de l’altre congrés

Categories:

RedaccióACN

El director general de l'ISE, Mike Blackman, en un esdeveniment organitzat pel Clúster Digital
El director general de l'ISE, Mike Blackman, en un esdeveniment organitzat pel Clúster Digital | Aina Martí (ACN)

La principal fira del sector audiovisual d’Europa, la Integrated Systems Europe (ISE), se celebrarà de manera paral·lela al saló IOT Solutions World Congress (IOTSWC), l’esdeveniment internacional més gran dedicat a les tecnologies disruptives, amb l'objectiu d'oferir des de Barcelona "un ecosistema sense equivalents per a la transformació digital de diverses indústries". Tal com han anunciat en sengles comunicats, les dates escollides seran del 10 al 13 de maig i l’espai, el recinte Gran Via de la Fira de Barcelona. L’ISE o l’IOTSWC compartiran les zones d’exhibició i els assistents a un dels congressos podran entrar a les conferències de l’altre amb un 50% de descompte.

Segons expliquen els organitzadors, l'ISE portarà a Barcelona "les millors empreses de la indústria audiovisual professional, així com experts internacionals en el camp de la integració de sistemes". Per la seva banda, IOTSWC reunirà "els principals experts i empreses que treballen en intel·ligència artificial, digital twins, l'Internet de les Coses i Computació Quàntica". El director del segon, Roger Bou, ha recordat que algunes de les tecnologies clau que s'exposen en el seu congrés tenen "un increïble potencial de transformació per a la indústria audiovisual professional i, alhora, la indústria audiovisual i la integració de sistemes poden ajudar a desenvolupar noves solucions disruptives per a l'ecosistema de transformació digital".

Aquesta notícia arriba dues setmanes després que l’ISE decidís ajornar tres mesos la celebració de la fira per la situació epidemiològica. El director general del congrés, Mike Blackman, ha afirmat en el comunicat que “és molt emocionant treballar junts i explorar encara més les àrees de col·laboració”. La darrera edició de l’esdeveniment, la primera ubicada a Barcelona, va realitzar-se el juny de 2021 en un format reduït i amb molta presència d’activitats virtuals. L’edició d’enguany espera tenir un impacte molt més elevat, car que al mes de novembre ja comptaven amb més de 700 exhibidors inscrits.