La fira audiovisual ISE s’ajorna tres mesos per la variant Òmicron

El congrés se celebrarà entre el 10 i el 13 de maig a la Fira de Barcelona Gran Via

Categories:

Redacció

L'edició de 2020, celebrada a Amsterdam, va acollir més de 80.000 assistents
L'edició de 2020, celebrada a Amsterdam, va acollir més de 80.000 assistents | ISE

La principal fira del sector audiovisual d’Europa, la Integrated Systems Europe (ISE), ha anunciat que ajorna tres mesos la seva celebració a causa de l’esclat de la variant òmicron del coronavirus a Espanya. D’aquesta manera, el saló que estava previst celebrar-se a la Fira de Barcelona Gran Via entre l’1 i el 4 de febrer es realitzarà ara entre el 10 i el 13 de maig de 2022. Al mes de novembre, l’esdeveniment ja havia confirmat més de 700 exhibidors per a l’edició d’enguany, entre els quals destacaven noms com LG, Panasonic, Samsung o Sony.

El director general de l’ISE, Mike Blackman, ha assegurat en un comunicat de premsa que "en traslladar l'esdeveniment a la primavera, proporciona temps perquè la nostra comunitat reequilibri i perquè es reprengui la confiança en els viatges i reunions internacionals”. Per la seva banda, el CEO de CEDIA, Daryl Friedman, ha declarat que “sabem que tota la indústria de la tecnologia domèstica està entusiasmada per reunir-se en persona, i confiem que aquest pas al maig garantirà el retorn més vibrant per a tots els participants”.

Aquesta és la segona edició de la fira audiovisual que se celebra a la capital catalana, que l’any passat també es va veure forçada a endarrerir el saló del febrer al maig per la situació sanitària. L’edició del 2021 es va realitzar en un format reduït, passant dels quatre dies previstos inicialment a només dos, i va comptar amb la participació d’una vintena d’empreses catalanes sota el segell d’ACCIÓ (l’agència per a la competitivitat de l’empresa).

Etiquetes