Qdcursos, l’Airbnb de la FP a Catalunya

L’app digitalitza el sector i ofereix informació sobre els cursos disponibles per millorar la relació entre centres i alumnes

Categories:

Redacció

L'app vol acostar centres i estudiants per millorar la informació sobre l'FP
L'app vol acostar centres i estudiants per millorar la informació sobre l'FP | Cedida

CATformació ha llançat l’aplicació Qdcursos per apropar l’oferta de formació professional (FP) de Catalunya als estudiants. L’objectiu de la plataforma és acostar centres i alumnes per millorar l’accés a la informació sobre els cursos disponibles, i impulsar la digitalització del sector per iniciar una “nova era de relació amb els socis de la institució”, apunten en un comunicat. Un format que, segons el president de CATformació, Albert Colomer, permet equiparar la solució a Airbnb.

Qdcursos és una aplicació mòbil totalment gratuïta per a Android i iOS que CATformació posa a disposició tant de centres i entitats de formació perquè difonguin els seus cursos com per a usuaris particulars perquè trobin fàcilment la formació que busquen a prop de casa.

L’app permet la geolocalització de formacions i la descàrrega de certificats oficials al dispositiu mòbil per agilitzar els tràmits habituals.

Etiquetes