Telefónica emetrà vídeos de TikTok

Les dues companyies tanquen un acord perquè els clients de Movistar+ puguin veure els vídeos de la xarxa social des de la televisió

Categories:

Redacció

Telefónica emetrà vídeos de TikTok
Telefónica emetrà vídeos de TikTok | Solen Feyissa / Unsplash

Telefónica estén la mà a TikTok per acostar-se al públic jove. Les dues companyies han tancat un acord que permetrà als usuaris de la xarxa social consumir els vídeos de format curt a través dels canals de l’empresa de telecomunicacions. La col·laboració es farà efectiva a Europa i Amèrica Llatina amb la creació de “nous serveis i vies d’ingressos” en les àrees de màrqueting, distribució de productes i eficiència tecnològica, apunten en un comunicat.

El primer projecte sortit de la unió entre les dues parts és Living App Tiktok Extra, un servei de vídeos integrat a Movistar+ que pretén proporcionar una nova experiència de consum de continguts. La plataforma està disponible a la secció d’aplicacions del menú del decodificador dels clients de Movistar Fusion, i els que tenen contractat el dispositiu intel·ligent Movistar Home o el comandament Vocal Movistar+ podran interactuar amb la solució a través de l’assistent virtual Aura.

La unió entre TikTok i el sector de les telecomunicacions no és nou. Al Regne Unit la companyia xinesa ha col·laborat amb O2 en la campanya #02Bubldance; i al Brasil ho ha fet amb Vivo, amb la proposta de paquets especials per als clients de l’operadora.