Quan el llenguatge genera desigualtats

El setè capítol de ‘Women Approved’ aprofundeix en l’ús de les paraules adequades per combatre la invisibilització de les dones i el talent femení en les TIC

Categories:

Redacció

Quan el llenguatge genera desigualtats
Quan el llenguatge genera desigualtats

Som conscients de les desigualtats que poden arribar a generar les paraules que escollim? Les persones no som conscients del poder de llenguatge, de com aquest intervé en la percepció, el comportament i l’actitud, ni tampoc de com pot arribar a invisibilitzar les dones i el talent femení entorns masculinitzats com les TIC. El setè capítol de Women Approved aprofundeix en l’ús de la llengua amb Laia Moro i Javier López de Seidor.

Women Approved és un programa del CTecno, emès per Fibracat TV i dirigit per Laia Arcones i Eli Abad, amb l'objectiu d'aconseguir un sector tecnològic en què la presència de la dona sigui una normalitat i visibilitzar iniciatives d'èxit implantades en les organitzacions. Durant 15 capítols coneixem les barreres que tenen les dones a les empreses i entrevistem empreses del sector tecnològic per conèixer les seves millors pràctiques en la matèria d’igualtat.

Amb el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Etiquetes