La fórmula per garantir la igualtat laboral entre dones i homes

L’últim capítol de ‘Women Approved’ entrevista Ana Fuster de Deloitte per identificar la millor manera de mesurar el grau d’equitat en les condicions entre els treballadors d’una empresa

Categories:

Redacció

Women Approved
Women Approved | MetaData

Com s’ha de mesurar el grau d’igualtat entre treballadors en una empresa? Aquesta és una de les preguntes més habituals entre les companyies que decideixen implementar un programa per equiparar les condicions de tot l’equip sense discriminacions entre homes i dones. Per resoldre el dubte, l’últim capítol de Women Approved entrevista Ana Fuster de Deloitte.

Women Approved és un programa del CTecno, emès per Fibracat TV i dirigit per Laia Arcones i Eli Abad, amb l'objectiu d'aconseguir un sector tecnològic en què la presència de la dona sigui una normalitat i visibilitzar iniciatives d'èxit implantades en les organitzacions. Durant 15 capítols coneixem les barreres que tenen les dones a les empreses i entrevistem empreses del sector tecnològic per conèixer les seves millors pràctiques en la matèria d’igualtat.

Amb el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Etiquetes