Susana Prado

Susana Prado

Engnyera Informàtica per la Universitat Rovira i Virgili, i màster a Esade en Màrqueting i Vendes i en Col·laboració Púbico-Privada. Actualment és directora general d’INETUM Catalunya, empresa tecnológica líder a nivell europeu que es dedica a la consultoría i provisió de solucions i serveis digitals amb un fort component d'innovació.

Prado també ha ocupt a IECISA els càrrecs de directora d’Informàtica, de Sector Públic a Catalunya i Balears, directora Global per Caixabank, directora de Comptes i consultora en Saniat i Direcció de Projectes Informàtics. Des del 2007, és professora associada al Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la Universitat Rovira i Virgili ETSE.

Membre del Comitè Executiu del CTecno i colíder del grup DonaTIC, membre de la Junta Directiva d’ACEC, membre de la Junta Directiva del 22@Network i presidenta de la seva comissió de Dones en Valor, Membre del Consell Assessor de l’Associació Professionals TIC de Catalunya, Membre del Club Digital Business d’Esade Aumni i col·laboradora en assocaicions de foment de la paritat en l’àmbit professional i institucional com 50a50.

L’octubre 2019 va rebre el Premi DonaTIC Professional atorgat pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

 

 

Opinions