Hyundai se suma a la subscripció digital de vehicles a Barcelona

La marca coreana ofereix la contractació de cotxes per períodes d’entre sis i 24 mesos per atraure un públic jove que prefereix el lloguer per períodes determinats

Categories:

RedaccióACN

Hyundai explora nous models de mobilitat
Hyundai explora nous models de mobilitat | Cedida

Hyundai ha engegat a Barcelona un projecte pilot mundial de subscripció als seus cotxes que permetrà conduir un vehicle durant períodes d'entre sis i 24 mesos amb el pagament d'una quota fixa. La iniciativa forma part d'una estratègia global cap al disseny d’un model entre el servei de lloguer de cotxes i el rènting.

El servei, anomenat MOSEAN, es gestionarà íntegrament des del web. Els usuaris que vulguin fer-ne ús hauran d’escollir el cotxe, el quilometratge, el període de subscripció i, finalment, anar al concessionari a recollir-lo. Inicialment la marca oferirà una flota de vehicles d'entre un i dos anys i amb menys de 25.000 quilòmetres. Està inclosa tota la seva gamma, també els vehicles elèctrics, híbrids i endollables.

Per 229 euros al mes es pot tenir un cotxe, assegurança a tot risc, assistència en carretera i manteniment del vehicle

La quota mensual, que comença a partir dels 229 euros, inclourà l'assegurança a tot risc, l'assistència en carretera, el manteniment o el cotxe de substitució, en cas que calgui, i no s'haurà de pagar cap entrada.

Captar un client més digital

La companyia ha anunciat que l’estratègia s’emmarca en l’objectiu de cerca un nou client més digital i amb menys interès per la posessió de vehicles, i que vulgui provar opcions més netes com el sistema elèctric. Per tal de facilitar-ne el pas, Hyundai té la intenció de rebaixar el període mínim de subscripció fins als tres mesos, en funció de l’evolució de la demanda.

El punt de partida és Barcelona, però el servei s’expandirà a altres localitzacions si genera interès. "Hem escollit Catalunya, i Barcelona, perquè és un mercat molt estratègic i no hi ha tant carsharing com a Madrid", ha dit el director general de la divisió a Espanya, Leopoldo Satrústegui, qui ha destacat que la capital caatlana "no està tan congestionada" a nivell d'oferta de serveis de mobilitat, i és també un "símbol d'innovació" que encaixa amb aquest projecte pilot.

Etiquetes