MMM Group inaugura a Molins de Rei una fàbrica de generadors d’hidrogen

La planta Methanol Reformer, que ocuparà a 75 persones, està previst que produeixi 450 reformadors el primer any

Categories:

Redacció

La companyia catalana ha apostat per les energies renovables després d’associar-se amb la firma nord-americana Element 1
La companyia catalana ha apostat per les energies renovables després d’associar-se amb la firma nord-americana Element 1 | ACN

MMM Group, una companyia especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació del sector de l’automoció, disposa des del passat divendres d'una nova fàbrica de generadors d’hidrogen a Molins de Rei. La planta Methanol Reformer és l’encarregada de buscar solucions en el reformat de metanol per produir energia neta, eficient i descentralitzada. Està previst que generi 75 llocs de treball i a l’any produeixi 450 reformadors.

La companyia catalana ha apostat per les energies renovables en associar-se amb l’empresa nord-americana Element 1, fent un exercici de diversificació. Abans es dedicava exclusivament al metall i ha anat transformant la seva activitat en els últims anys. L’objectiu, tal com ha declarat a la presentació el CEO de l’empresa, Jordi Priu, és aconseguir “un abast geogràfic gairebé mundial” i expandir-se amb una segona fàbrica a Mèxic.

Pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, aquest és un pas més amb el compromís amb la mobilitat verda i la transició cap a noves fonts d’energia sostenibles. Alhora, ha definit l’hidrogen com un “vector clau que lliga amb la indústria descarbonitzada i la indústria necessària per generar energia neta” i ha destacat que la iniciativa s’aliena amb els objectius del govern de fomentar l’hidrogen verd, generar llocs de treball de qualitat i dinamitzar l’economia del territori.