MyGov, la carpeta electrònica de la ciutadania catalana

L’AOC i la Seu electrònica i Transparència llancen una plataforma per oferir informació accessible i segura amb relació a les dades personals

Categories:

Redacció

MyGov vol ser una eina transparent per al ciutadà
MyGov vol ser una eina transparent per al ciutadà | AOC

Els ciutadans catalans podran consultar a partir del 15 d’octubre tots els tràmits i actuacions amb l’administració pública a través de la carpeta MyGov. La plataforma ha estat creada per l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) juntament amb el servei de Seu electrònica i Transparència per oferir informació accessible i segura amb relació a les dades personals i l’ús que en fan els diferents òrgans de govern i entitats.

Per accedir a MyGov, l’usuari ha d’entrar a la seu electrònica de cada ens i autenticar-se mitjançant Idcat Mòbil, Certificat Digital, Cl@ve o quasevol altre sistema d’autenticació. Un cop dins de la plataforma, es poden conèixer els tràmits realitzat mitjançant la solució e-TRAM; les notificacions i comunicacions disponibles de les administracions amb e-NOTUM; la consulta que han fet les administracions catalans de les dades personals amb VIA OBERTA; i les signatures electròniques realitzades als portals de tramitació dels serveis AOC i dels propis d’administracions catalanes.

En el cas d’informació estatal, l’usuari té accés als tràmits i actuacions disponibles al Punt d’Accés General Electrònic de l’Administració General de l’Estat.