Barcelona té un nou ‘hub’ digital i mèdic

Ypsomed instal·la una seu a Catalunya per desenvolupar dispositius connectats per al tractament de malalties cròniques

Categories:

ACN

Ypsomed treballa en el desenvolupament de dispositius connectats per a la millora del tractament de malalties cròniques com la diabetis
Ypsomed treballa en el desenvolupament de dispositius connectats per a la millora del tractament de malalties cròniques com la diabetis | Ypsomed
L'empresa suïssa Ypsomed, especialitzada en el desenvolupament i fabricació de sistemes d'injecció i infusió per a automedicació, obrirà un hub digital a Barcelona, on preveu incorporar 40 persones en els propers dos anys. La companyia comercialitzarà des de la seva seu central a Suïssa i des de Catalunya el desenvolupament de dispositius connectats per a la millora del tractament de malalties cròniques.
 
Ypsomed treballa en dues línies de negoci principals: el desenvolupament de solucions d’infusió per a la gestió de la diabetis tipus 1 (principalment, bombes d’insulina), a més de proveir tecnologia per a la injecció de medicaments líquids a empreses farmacèutiques d’arreu del món.

Accés a professionals qualificats

El nou centre operatiu està obert des d'aquest setembre amb un equip format per enginyers; desenvolupadors de software, d’aplicacions i sistemes al núvol; o científics de dades, entre d’altres.

El vicepresident d'Ypsomed, Benedikt Baumgartner, ha explicat que l'empresa es va decantar per la capital catalana perquè la capital catalana disposa de "múltiples universitats i un entorn econòmic ric, Barcelona ofereix un bon accés a professionals altament qualificats, especialment en l’àmbit de l’enginyeria i la tecnologia mèdica".
 
Amb més de 1.700 treballadors a escala global i una facturació anual de 400 milions de francs suïssos (uns 375 milions d’euros), l’empresa suïssa disposa d’altres instal·lacions a Alemanya i la República Txeca i presència en una vintena de països mitjançant filials.

Etiquetes