La muntanya russa del Tibidabo aposta per la realitat virtual

El parc d’atraccions oferirà una experiència amb ulleres virtuals per gaudir durant el trajecte

Categories:

Redacció

L'experiència immersiva ha estat dissenyada per l'empresa alemanya VR Coaster
L'experiència immersiva ha estat dissenyada per l'empresa alemanya VR Coaster | Parc d'Atraccions Tibidabo

El Parc d’atraccions Tibidabo estrenarà aquest diumenge 16 d'abril una nova experiència immersiva per a la seva muntanya russa basada en tecnologies de realitat virtual. El centre lúdic oferirà als passatgers l’opció de gaudir el trajecte amb unes ulleres virtuals, a través de les quals visualitzarà una aventura de fantasia que recorrerà espais com una estació espacial o el fons marí.

La nova experiència s’estrenarà per celebrar el quinzè aniversari de la muntanya russa, que es va inaugurar el desembre de 2008, i estarà protagonitzada per les mascotes del parc d’atraccions. El trajecte digital ha estat dissenyat per l’empresa alemanya VR Coaster a través d’un equip pluridisciplinari format per 10 professionals.

Aquesta és la segona aposta que el parc del Tibidabo fa per les tecnologies immersives, després que el 2017 creés el Virtual Express, el qual es va convertir en la primera atracció de realitat virtual de Catalunya. El centre vol assegurar la compatibilitat dels trajectes més tradicionals amb les propostes més innovadores, de manera que la muntanya russa continuarà funcionant igual que abans, amb el mateix aforament, durada i restriccions, i l’ús de les ulleres virtuals serà una opció que es donarà als passatgers que la vulguin provar.