Teladoc Health escull Barcelona pel seu nou ‘hub’ digital

Les instal·lacions donen feina a 40 treballadors i espera ampliar la plantilla fins als 100 professionals a finals de 2023

Categories:

Redacció

La companyia busca desenvolupadors de 'software', dissenyadors d'UX i analistes de dades
La companyia busca desenvolupadors de 'software', dissenyadors d'UX i analistes de dades | Teladoc Health

L’empresa estatunidenca Teladoc Health, un dels referents internacionals de l’atenció mèdica en línia, ha presentat el seu nou hub d’innovació en salut digital de Barcelona, unes instal·lacions des de les quals coordinaran l’activitat internacional de l’empresa a Europa i altres territoris. La companyia és present a la capital catalana des del 2018, quan van comprar Advance Medical, i ara ha decidit reforçar la seva presència al territori amb un centre de desenvolupament similar als que Teladoc Health ja té a l’Índia o l’Argentina.

El nou hub d’innovació, ja en marxa, compta actualment amb una plantilla de 40 treballadors, la majoria d’ells enginyers. Tanmateix, la companyia té previst continuar contractant nous professionals, especialment desenvolupadors de software, dissenyadors d’UX i experts en dades, fins a arribar als 100 professionals a finals de 2023. El centre d’innovació de Teladoc Health es dedicarà a desenvolupar aplicacions per a mòbils i programari de telemedicina per a hospitals, així com executar tasques de gestió de dades i investigar les aplicacions de la intel·ligència artificial en el món de la salut.

La multinacional nord-americana va facturar el 2022 més de 2.400 milions de dòlars, un 18% més que l’any anterior. La part internacional comandada des de Barcelona representa el 12,7% dels ingressos de l’empresa. Quant a treballadors, Teladoc Health compta amb més de 5.000 professionals repartits per tot el món, 800 dels quals treballen a l’Estat espanyol.

Etiquetes