La plataforma de ‘streaming’ SkyShowtime arriba a Espanya i Andorra

El servei agrupa produccions d’Universal, Paramount, Nickelodeon i DreamWorks i costarà 5,99 euros mensuals

Redacció

El servei s'estrenarà amb un descompte permanent del 50% com a oferta de llançament durant un temps limitat
El servei s'estrenarà amb un descompte permanent del 50% com a oferta de llançament durant un temps limitat | SkyShowtime

La plataforma de vídeo sota demanda per streaming SkyShowtime ha anunciat que arribarà a Andorra i Espanya el pròxim 28 de febrer. El servei d’origen estatunidenc agrupa els continguts audiovisuals d’Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Sky Studios i Peacock. La subscripció mensual costarà 5,99 euros, però l’empresa oferirà una oferta de llançament per temps limitat amb una quota reduïda al 50% (2,99 euros) permanent, tal com va fer en el seu dia HBO Max.

Dins del catàleg de SkyShowtime destaquen franquícies com Missió: Impossible, Jurassic Park o Star Trek, a més a més de pel·lícules i sèries de renom com Mamma Mia!, Law & Order, Gladiator o Forrest Gump. Alguns dels continguts que formaran part de la plataforma s’han doblat en català en algun moment, però ara per ara es desconeix si la plataforma preveu incorporar els àudios un cop s’estreni al territori. Entre les novetats que es publicaran de llançament, la companyia destaca dues produccions originals en castellà: la sèrie biogràfica del cantant Miguel Bosé, Bosé, i el thriller mexicà Los Enviados.

SkyShowtime va néixer el 2021 després d’un acord entre les companyies estatunidenques Comcast i Paramount Global per oferir els seus continguts audiovisuals a Europa en una única plataforma. Després de rebre l’aprovació per part de la Unió Europea, el servei va estrenar-se el setembre de 2022 a Dinamarca, Finlàndia, Noruega i Suècia, i amb els mesos s’ha anat expandint fins a arribar als 20 països, que seran 22 amb la inclusió d’Andorra i l’Estat espanyol.