La Generalitat connectarà emprenedores tecnològiques catalanes i àrabs al MWC

La trobada es durà a terme al 4YFN i posarà en contacte empresàries tecnològiques que treballen en àmbits similars

Categories:

Redacció

La iniciativa és una col·laboració amb el Women Innovators Programme in the Arab States de les Nacions Unides
La iniciativa és una col·laboració amb el Women Innovators Programme in the Arab States de les Nacions Unides | @4YFN_MWC (Twitter)

La Generalitat de Catalunya organitzarà una trobada internacional entre 15 dones emprenedores catalanes de l’àmbit tecnològic i 15 dones emprenedores provinents de països àrabs en el marc del Mobile World Congress, que se celebrarà entre el 27 de febrer i el 2 de març. Així ho ha desvelat la directora general de Societat Digital, Liliana Arroyo, en una entrevista pel programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio dedicada a la bretxa digital.

Segons ha explicat Arroyo, les emprenedores convidades provenen de països com Algèria, Egipte, Iraq, el Marroc o l’Aràbia Saudí, entre altres, i formen part de la iniciativa Women Innovators Programme in the Arab States de les Nacions Unides. Aquest projecte, encetat el 2021 en col·laboració amb el Four Years From Now (4YFN), ofereix mentoratge a les start-ups fundades per dones d’aquests països, tant en qüestions de negoci i màrqueting com en captació d’inversions, suport tecnològic i estratègies de comunicació.

En aquesta tercera edició del programa, les empresàries duran a terme una sessió de pitching davant del públic del congrés el 2 de febrer a les 11:15. Això es complementarà amb la trobada amb emprenedores locals que ha organitzat la direcció general de Societat Digital i que es durà a terme a l’estand d’ACCIÓ dins del congrés. “Hem vist en quins àmbits estan innovant i emprenent aquestes dones, i hem cridat 15 dones catalanes que estan innovant en aquests mateixos àmbits per fer una mena de Tinder de dones innovadores”, ha avançat Arroyo.