NTT DATA escull el 22@ per a la seu corporativa a Barcelona

La companyia preveu ampliar la plantilla disponible a la capital catalana amb 1.000 nous llocs de treball

Categories:

ACN

NTT Data obre nova seu corporativa al 22@
NTT Data obre nova seu corporativa al 22@ | ACN

L'empresa tecnològica NTT DATA ha estrenat la nova seu corporativa al districte 22@ de Barcelona, amb una superfície de 20.000 m2 i capacitat per a albergar 2.500 professionals. La companyia japonesa compta amb uns 4.000 treballadors a la capital catalana que desenvolupen la seva tasca en un model híbrid de treball, 60% virtual i 40% presencial. La previsió és continuar creixent a Barcelona amb 1.000 nous professionals durant el 2023, un total de 3.000 en el conjunt d'Espanya.

El disseny conceptual i estètic de l’edifici ha estat pensat tenint en compte dos conceptes fonamentals per a la companyia: els seus orígens i el talent. Per això, les seves plantes estan tematitzades amb alguns dels llocs més emblemàtics de les diferents zones de la ciutat, com el passeig de Gràcia, el modernisme, el Barri Gòtic, el Palau de la Música, el Park Güell o la Sagrada Família, entre altres, culminant a la planta 12 amb el Mercat de la Boqueria, que allotja la cantina i el menjador.

En paral·lel, la companyia ha dissenyat una planta, anomenada 22@, en la qual se situa el seu business center o zona de clients, un espai pensat per oferir la millor experiència als seus visitants o clients.

Atraure el potencial TIC a Catalunya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha agraït l'aposta d'NTT DATA per Catalunya i ha fet un pronòstic: "Si el futur passa per la tecnologia i el talent, Catalunya té per endavant un camí extraordinari". "Avui Barcelona i Catalunya són els ecosistemes digitals i tecnològics amb més perspectives de futur gràcies a l'encert i la capacitat d'atracció de companyies com NTT DATA", ha continuat el president de la Generalitat. "I també gràcies al suport i l'aposta d'institucions públiques a través d'infraestructures tecnològiques punteres com el Sincrotró, el Barcelona Supercomputing Center, el cable submarí o l'extensió de fibra òptica per tot el país", ha enumerat Aragonès, que ha estat acompanyat pel conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i el primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni.

"Catalunya i Barcelona són i seran molt importants per NTT DATA. I per això compteu amb nosaltres i amb la nostra capacitat d'accedir a finançament i tecnologia innovadora pel fet de ser part d'un dels grups més potents a nivell mundial", ha assenyalat el director executiu d'NTT DATA Espanya, Sergi Biosca, que ha destacat que la capital catalana s'ha convertit ja en la segona ciutat amb un major nombre de persones en plantilla a la regió d'Europa i Amèrica Llatina, i una de les principals a nivell mundial. "Per a NTT DATA, Barcelona és una ciutat clau pel seu teixit empresarial, el seu dinamisme i sobretot pel seu talent, el nostre actiu més valuós", ha reconegut Biosca.

"Fa més de 25 anys que som presents a Barcelona i ens sentim molt orgullosos d'inaugurar aquesta nova seu, en el districte més tecnològic i innovador de la ciutat", ha apuntat el director executiu d'NTT DATA. "La seu està pensada per fer front els reptes del futur amb el nostre model de treball diferencial, a més de poder continuar brindant els millors serveis als nostres clients, i, al mateix temps, aportar valor a la ciutat", ha reblat Biosca. Dels 20.000 empleats que NTT DATA té a Espanya, el 20% es troben a Catalunya, sent Barcelona una de les oficines més grans -tant per nombre de professionals com per projectes-, a més d'un referent per la seva col·laboració estratègica en projectes globals.