El ‘top 5’ de ‘Black Mirror’

La sèrie de ciència-ficció motiva a la reflexió sobre l’ús de la tecnologia, la seva influència en les persones i com modela el món que vivim

Categories:

Redacció

'Black Mirror' obre el debat sobre les xarxes socials i la tecnologia en la societat
'Black Mirror' obre el debat sobre les xarxes socials i la tecnologia en la societat | MD

Qui no ha quedat emmudit davant les reflexions que obliga a fer Black Mirror en cadascun dels seus capítols? La sèrie acaba d’anunciar, per a goig dels fans, que hi haurà una sisena temporada a Netflix. Malgrat que no s’ha fet pública una data definitiva per a l’estrena, els rumors apunten que serà al segon semestre del 2023. I amb aquesta bona notícia encetem una nova secció dedicada al cinema i les sèries han basat el seu relat en la tecnologia i la innovació, o que, sense ser-ne plenament conscients, fan una picada d’ullet a gadgets que ja són part del nostre dia a dia.

En aquesta primera entrega, Pol Bassó elabora un rànquing amb els cinc millors capítols de Black Mirror. En ells es parla d’intel·ligència artificial, de realitat virtual, de les relacions a les xarxes o de com els entorns digitals ens defineixen com a persona. Mira la llista i digues la teva. Hi estàs d’acord?