CreadorsTV organitza un ‘streaming’ solidari de 24 hores per la Marató

A l’esdeveniment participaran 24 retransmissors en català que oferiran continguts sobre música, cardiologia, videojocs o jocs de taula

Categories:

Redacció

La comunitat ha organitzat una subhasta d'articles i una sèrie de reptes per motivar les donacions
La comunitat ha organitzat una subhasta d'articles i una sèrie de reptes per motivar les donacions | Stanley Li (Unsplash)

L’associació CreadorsTV realitzarà un streaming solidari de 24 hores entre el 16 i el 17 de desembre per recaptar fons per la Marató de TV3, que enguany se centra en les malalties cardiovasculars, la primera causa de mort en els països desenvolupats. L’esdeveniment s’emetrà a través de Twitch i hi participaran un total de 24 canals en català, un per cada hora de directe.

El streaming solidari començarà el 16 de desembre a les 21 hores al canal de Nunthor i finalitzarà el dia 17 a les 22 hores al canal de CreadorsTV. Cada creador de contingut disposarà d’una hora del directe, en la qual oferirà continguts en els quals està especialitzat. D’aquesta manera, el corredor Esteve Rovira mostrarà exercicis cardiovasculars, Xboxers Catalans jugaran una partida de Forza Horizon 5 amb la comunitat i la Família Caricú farà un karaoke en directe.

La comunitat ha obert una pàgina a migranodearena per recaptar els fons destinats a la Marató, en la qual s’han marcat un objectiu inicial de 2.000 euros. Per motivar les donacions, CreadorsTV ha plantejat una sèrie de reptes solidaris, en els quals cada cop que s’arribi a la quantitat fixada, algun dels creadors de continguts que formen part de l’associació s’ha compromès a complir una promesa. Paral·lelament, els participants que facin una aportació mínima podran participar en la gran subhasta d’articles, que protagonitzarà eldarrer streaming de l’especial de 24 hores.