El pla amb anuncis de Netflix arribarà el 10 de novembre

La nova subscripció costarà 5,49 euros mensuals i tindrà entre quatre i cinc minuts de publicitat per hora

Categories:

Redacció

Entre un 5 i un 10% del catàleg de Netflix no estarà disponible per als subscriptors del pla amb anuncis
Entre un 5 i un 10% del catàleg de Netflix no estarà disponible per als subscriptors del pla amb anuncis | Anastasia Shuraeva (Pexels)

Ja és oficial: la nova subscripció de Netflix amb publicitat arribarà el pròxim 10 de novembre a 12 països del món, entre els quals es troba l’Estat espanyol. Aquest nou pla, que és la solució que la companyia ha pres davant la davallada d’usuaris, tindrà un cost mensual de 5,49 euros, 2,5 euros més barat que la subscripció bàsica (7,99 euros), i incorporarà anuncis d’un màxim de 20 segons que es podran reproduir abans, durant i després de cada episodi. El límit establert serà d’entre quatre i cinc minuts de publicitat per cada hora de reproducció de continguts.

Entre les característiques principals de la nova quota, destaca el fet que, a diferència de la resta de plans, no permetrà descarregar els episodis per veure’ls sense connexió. Així mateix, l’empresa ha apuntat que entre el 5 i el 10% del catàleg de Netflix no estarà disponible per als subscriptors del pla amb anuncis, tot i que no ha especificat quines obres quedaran excloses.

Pel que fa a la qualitat d’imatge, està restringida als 720p (HD), igual que el pla bàsic, però menor que els plans estàndard (1080p HD) i prèmium (4K +HDR). Juntament amb l’Estat espanyol, els països que disposaran des de l’inici la nova subscripció són Alemanya, Austràlia, Brasil, Canadà, Corea del Sud, Estats Units, França, Itàlia, Japó, Mèxic i Regne Unit.