L’app de Netflix desvela que el futur pla amb anuncis no permetrà descarregar episodis

El codi de la plataforma indica que aquesta característica només estarà disponible en la resta de subscripcions

Categories:

Redacció

La mateixa font indica que la publicitat del nou pla serà personalitzada en funció de l'usuari
La mateixa font indica que la publicitat del nou pla serà personalitzada en funció de l'usuari | freestocks.org (Pexels)

Netflix està treballant en una nova subscripció de baix cost amb publicitat en col·laboració amb Microsoft per atenuar la caiguda de subscriptors que està experimentant durant aquest 2022. Ara per ara es desconeix quina serà la quota a pagar o quan s’estrenarà, però el codi de l’aplicació ha revelat una característica que, si es manté la situació, no estarà disponible en el nou pla: la possibilitat de descarregar pel·lícules o capítols de sèries per veure’ls sense connexió.

Així ho ha descobert el desenvolupador d’iOS Steve Moser, qui explica en la seva newsletter que ha trobat una línia de codi en què s’especifica que les descàrregues estaran disponibles en tots els plans, a excepció del que incorpora publicitat. En cas de confirmar-se oficialment, això implicarà que els subscriptors de la nova opció low-cost estaran obligats a tenir connexió a internet per fer servir Netflix, de manera que no podran baixar els capítols amb antelació per moments com un vol en avió.

Un altre punt interessant que ha detectat Moser és que els anuncis del nou pla es mostraran a l’usuari de manera personalitzada. “Ara, configurem la teva experiència de publicitat. Només necessitem uns quants detalls per assegurar-nos que obtens els anuncis més rellevants de Netflix. Serà molt ràpid, ho prometem!”, diu el missatge que ha trobat dins el codi de l’aplicació. Per ara, Netflix no s’ha pronunciat respecte a aquestes dues novetats, de manera que caldrà esperar un comunicat oficial per confirmar aquestes dades. El que sí que sabem és que el nou pla no substituirà els ja existents, que continuaran donant la possibilitat de descarregar episodis per veure’ls sense connexió.