Goita què fan ara acumula més de 22.000 obres doblades o subtitulades en català

A partir d’ara, els visitants es podran registrar per crear llistes personals i valorar els títols disponibles

Categories:

Redacció

Goita què fan ara ja monitora els continguts audiovisuals de 15 plataformes digitals
Goita què fan ara ja monitora els continguts audiovisuals de 15 plataformes digitals | MetaData

El portal Goita què fan ara, especialitzat a agrupar el contingut audiovisual de les plataformes digitals que estigui doblat o subtitulat en català, ha publicat la seva actualització 2.0, amb la qual ja supera els 22.000 títols. Això és possible gràcies a la integració de les bases de dades de pel·lícules i sèries de la Generalitat de Catalunya i de la FIlmoteca de l’ésAdir, que es complementa amb el monitoratge automàtic que la web fa de fins a 15 serveis, als quals se’ls ha afegit la plataforma de streaming de Coalise Estudio.

Entre les principals novetats de l’actualització destaca el nou sistema d’usuaris. Des d’avui, la ciutadania pot registrar-se al web a partir d’una adreça de correu i d’una contrasenya o bé amb els seus comptes de Google o Twitter, la qual cosa els permetrà crear llistes privades amb continguts doblats o subtitulats i valorar els títols que hagin vist. De fet, Goita què fan ara ha començat a crear fitxes de sèries i pel·lícules abans de la seva estrena per poder puntuar-les tan bon punt es llencin, i també d’aquelles produccions que en algun moment han comptat amb doblatge o subtítols en la llengua, però que en l’actualitat no es poden visionar en cap servei de streaming.

Les pàgines de cada obra també han sumat noves característiques. A partir d’ara, les sèries i pel·lícules incorporaran un tràiler (es prioritzaran les versions en català) i, en cas d’existir, les valoracions que tenen en pàgines com IMDB i TMDB. A més a més, s’ha afegit un petit símbol per compartir la pàgina a través de xarxes socials.