Smart Ports torna a la presencialitat amb les noves tecnologies com a protagonistes

La fira se celebrarà entre el 15 i el 17 de novembre i tractarà temes com la ciberseguretat o la innovació en la gestió portuària

Categories:

Redacció

L'edició virtual de l'any passat va congregar més de 6.000 espectadors únics de 94 països diferents
L'edició virtual de l'any passat va congregar més de 6.000 espectadors únics de 94 països diferents | Port de Barcelona

El Port de Barcelona ha anunciat la tornada a la presencialitat de Smart Ports, la fira sobre logística i gestió portuària que tindrà lloc el 15, 16 i 17 de novembre a la capital catalana, coincidint amb la celebració de la Smart City Expo World Congress.

La quarta edició de la trobada tindrà la innovació en el punt de mira, amb conferències dedicades a la ciberseguretat, el potencial dels recursos marins, les tecnologies emergents o les fonts de finançament. Per tractar les temàtiques en profunditat, Smart Ports comptarà amb experts provinents dels ports d’Anvers-Bruixes (Bèlgica), Busan (Corea del Sud), Hamburg (Alemanya), Los Angeles (Estats Units), Montreal (Canadà) i Rotterdam (Països Baixos). També es tindrà molt present la pròxima celebració de la Copa Amèrica de Vela 2024, que té Barcelona com a capital mundial.

La fira portuària torna a la presencialitat després de dues edicions virtuals, tot i que l’esdeveniment d’enguany també es podrà seguir en línia des del portal smartports.tv. El 2021, Smart Ports va congregar més de 20.000 visualitzacions i més de 6.000 espectadors únics, provinents de 94 països diferents.

Etiquetes